Condiţii de plată

Plata comenzii, utilizarea de vouchere (cupoane) 

4.1 Plata comenzii

Plata produselor se poate face in trei moduri: ramburs (la primirea coletului), in avans (prin ordin de plata) sau online prin gateway netopia. Daca cumparatorul opteaza pentru plata prin ordin de plata, expedierea comenzii se va face numai dupa ce confirmarea platii ajunge la www.vitafarmonline.ro. Termenul de plata este de maxim 5 zile de la plasarea comenzii, dupa acest termen, in lipsa confirmarii platii, comanda va fianulata. Datele contului in care se face plata sunt specificate pe Site si in emailul de confirmare a comenzii.

In cazul clientilor care au facut o comanda si nu au ridicat-o de la curier sau au refuzat primirea, la comanda urmatoare plata se face numai in avans, prin OP.

Limita minima a comenzii este de 45 lei, inclusiv TVA (dar excluzand valoarea transportului).

4.2 Utilizarea de vouchere (cupoane) pentru plata:

www.vitafarmonline.ro poate emite vouchere (cupoane) promotionale de diverse valori. Cumparatorul care beneficiaza de voucher poate introduce codul voucherului in campul prevazut, iar valoarea voucherului se scade din pretul total al produselor, urmand ca cumparatorul sa achite diferenta plus taxele de transport. Un singur voucher este aplicabil pentru o comanda.

X